Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، علی اکبر یوسفی، در مورد اینکه به جای امین میرزازاده راهی مسابقات جهانی نروژ شد، اظهار داشت: یک ماه قبل از جهانی در تورنمنت صربستان شرکت کردم که آنجا اول شدم. در صربستان با تمام کشتی گیران جهانی کشتی گرفتم و قبل و بعد از آن هم من در اردو حضور داشتم و پابه پای میرزازاده تمرین کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد مشکل کرونا برای میرزازاده پیش آمد و بنا تصمیم گرفت من را جای او بگذارد. من به مسابقات بزرگسالان جهان رفتم و میرزازاده جای من در امیدهای جهان شرکت کرد که خداراشکر هر دوی ما طلا گرفتیم.

وی که اولین مدال طلای جهانی تاریخ کشتی فرنگی ایران را در اسلو به خود اختصاص داد، در این باره تاکید کرد: من از بچگی به این مدال فکر می کردم، چون اولین مدال دار تاریخ کشتی فرنگی هم باشگاهی بود. زمانی که بشیر باباجان زاده برنز جهان را گرفت، همه ما در باشگاه سیدهاشم و سیدصابر میرزاده می خواستند راه بشیر باباجان زاده را بروند. این رویایی بود که همیشه در ذهنم داشتم و خداراشکر که توانستم به آن برسم.

یوسفی در مورد مبارزه فینالش با حریف روس، گفت: پیش از فینال این کشتی را با محمد بنا و رسول جزینی آنالیز کرده بودیم. کشتی اش را در المپیک دیده بودیم، قرار شد من در تایم اول به دنبال پوئن گرفتن نباشم. برنامه مان این بود که در تایم دوم امتیاز بگیرم که من همین برنامه را روی تشک اجرا کردم. 

این کشتی گیر جوان آملی با اشاره به سختی هایی که برای رسیدن به طلای جهانی پشت سر گذاشته، خاطرنشان کرد: بعد از لیگ پارسال که اردوها شروع شد، ما دیگر در اردوی تیم ملی بودیم. شاید خیلی ها بگویند کشتی همه اش 6 دقیقه است، آنها فقط این 6 دقیقه را می بینند و سختی های قبلش را نمی بینند. ما بعد از لیگ، 12-13 روز در اردو بودیم و سه روز در خانه. 11 ماه وضعیت ما به همین شکل بود. ورزش حرفه ای سختی های خاص خودش را دارد، من خدا را شکر می کنم که در اردوها به آمادگی خوبی رسیده و در جهانی نتیجه گرفتم. 

یوسفی که از معدود کشتی گیرانی است که مورد استقبال خوب مسئولان شهرش قرار گرفته، در این باره عنوان کرد: من اولین نفری بودم که هم مسئولین و هم مردم برایم سنگ تمام گذاشتند. فرماندار، استاندار و شهردار همه آمدند. ستاد استقبال تشکیل داده بودند و کل شهر را بسته بودند که مراسم استقبال خوب باشد. استقبال بی نظیری از من شد، یک مسیر 5 دقیقه ای با ماشین، سه ساعت طول کشید. مردم شهرم به من لطف زیادی داشتند و امیدوارم با مدال جهانی های بعدی و المپیک کارشان را جبران کنم.

وی در خصوص اینکه آیا بعد از قهرمانی جهان، به سالن تمرینش در بابل سر زده است؟، گفت: بله، جا دارد از مربیان عزیزم سید صابر و سیدهاشم میزراده که باشگاه را 24 ساعته در اختیار من و باقی بچه ها گذاشتند، تشکر کنم. بعد از جهانی نروژ، تعداد بچه هایی که به این سالن می آیند دو برابر شده است. امیدوارم کشتی این مملکت روز به روز پیشرفت کند. باشگاهی که ما در آن تمرین می کنیم، تشک خیلی قدیمی داشت که تازه برایش تشک گرفته ایم اما هنوز باقی وسایلش مانده است. کسی به باشگاه ما سر نمی زند که این مشکل حل شود. ما با این شرایط تمرین کرده و به قهرمانی رسیده ایم. کسی دست ما را نمی گیرد، ان شاءالله با تلاش و کوشش، قهرمانی های بیشتری بیاوریم و خودمان به داد باشگاه ها برسیم.

یوسفی که در دور رفت برای تیم فولادین ذوب آمل کشتی گرفت، در مورد لیگ تاکید کرد: چون کشتی گیران مان در مسابقات امیدهای جهان شرکت کرده بودند، من در دور برگشت برای فولادین ذوب روی تشک رفتم و در مرحله پایانی هم کشتی خواهم گرفت. در سال های اخیر تیم متمول بازار بزرگ در لیگ بود و کشتی گیران خوب را می گرفت چون از نظر مالی قوی تر از بقیه بود و اختلاف زیادی با تیم های دیگر داشت اما امسال که بازار بزرگ نیامد کشی گیران شاخص در تیمها تقسیم شدند و حالا شرایط تیم ها مقابل هم 60-40 یا 50-50 است و لیگ قشنگ تر شده است.

این کشتی گیر سنگین وزن بابل با اشاره به اینکه در بچگی یکی دو بار کشتی لوچو گرفته، ادامه داد: پدرم، عموها و دایی هایم کشتی لوچو می گرفتند. آنها هیچ کدام نتوانستند ورزش قهرمانی را ادامه دهند و اکنون من پرچمدار خانواده مان در کشتی هستم. آنها همه در مورد کشتی هایم صحبت می کنند.

علی اکبر یوسفی که میهمان برنامه دایره طلایی بود، در خاتمه ضمن تشکر از دوستان، مربیانش، محمد بنا و رئیس فدراسیون کشتی گفت: مردم در سراسر کشور به ما لطف داشتند، کشتی در نروژ دل مردم را خیلی شاد کرد. ان شاءالله که کشتی بتواند همیشه مردم را با نتایج و موفقیت هایش شاد کند.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کشتی فرنگی کشتی علی اکبر یوسفی قهرمان سنگین وزن کشتی فرنگی جهان کشتی گیران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۱۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلبانی، رویای کودکی هرکول طلایی ایران!

به گزارش "ورزش سه"، قهرمان بلامنازع این روزهای کشتی فرنگی جهان که چندی پیش با رای مردم، عنوان مرد سال ورزش کشور را از آن خود کرده بود، اين روزها با جديت تمام خود را براى المپيک ۲۰۲۴ پاریس آماده می کند.

دارنده مدال طلای مسابقات جهانی ۲۰۲۳ در سنگین وزن در گفتگو با "ورزش سه" با معرفى خود گفت: "امین میرزازاده متولد ۱۳۷۶ در شهرستان گتوند از استان خوزستان و خادم ملت ایران در ورزش اول کشور هستم. کشتی را در زادگاهم و از سن ۱۴ سالگی  زیر نظر سینا طالب وند و یوسف محمدی شروع کردم. پس از مدتی که روی تشک قدم گذاشتم و علاقه مند به کشتی شدم ، خانواده و دوستانم مشوق من شدند تا بتوانم مسیر سخت و شیرینی را طی کنم و  امروز به عنوان سربازی برای ورزش کشور در خدمت شما باشم."

او در بخش ديگرى از صحبت هايش مى گويد: "خوزستان مهد کشتی فرنگی است و بچه های استان به خصوص همتباران لر و بختیاری به دلیل داشتن قدرت بدنی ذاتی و فیزیک مناسب می توانند به قهرمانان بزرگی در دنیا تبدیل شوند به شرطی که بستر مناسبی برای شناسایی، معرفی و رشد آن ها فراهم شود. اگر روزی مسئولیتی در کشتی استان یا کشور داشته باشم قطعا در گام اول روی دانش و توان مربیان پایه و مناطق مختلف سرمایه گذاری می کردم البته به گونه ای که دغدغه ای جز آموزش کشتی نداشته باشند."

امين ميرزازاده با اشاره به قهرمانان و استعدادهاى آن منطقه مى گويد: "قبل از من چند چهره نامدار از جمله مرحوم علی یوسفی کیا و غلامرضا صالوند در شهر گتوند برای کشتی این شهر افتخار آفرینی کرده بودند. مردم ایران ورزش و ورزشکاران را دوست دارند اما برخی مسائل  از جمله اخلاق نیکو، متانت، مردم داری و بالابردن پرچم کشور در میدان های بزرگ باعث می شود که تعدادی از قهرمانان ورزشی به محبوبیت عمومی برسند و مردم آن ها را ویژه دوست داشته باشند."

قهرمان سنگين وزن كشتى فرنگى جهان در خصوص انتخابش به عنوان مرد سال ورزش كشور گفت: "عنوان مرد سال ورزش ایران از آن جهت برایم ارزشمند بود که این عنوان را از رای و نظر مردم به دست آوردم. مردمی که ما هر چه داریم و هر آن چه تلاش می کنیم برای خوشحالی دل آن هاست. قبل از هر مسابقه ای به مقام شهدای گمنامی که در فدراسیون کشتی آرمیده اند، ادای احترام می کنم و از آن ها مدد می خواهم ضمن این که ارادت خاصی به شهید زادگاهم گتوند، شهید مدافع حرم محمد تاج بخت دارم و معتقدم که قهرمانان واقعی کشور همین شهدا هستند."

ميرزازاده درباره برنامه هاى آينده اش هم عنوان كرد: "تا لیسانس تربیت بدنی درس خوانده ام و قصد دارم در کنار ورزش آن را ادامه بدهم، هر چند الان به شدت درگیر ورزش قهرمانی هستم و با دعای خیر مردم به خوشرنگ ترین مدال المپیک فکر می کنم اما در پستوی ذهنم و در آینده قصد دارم روی کشتی فرنگی زادگاهم و دیگر نقاط خوزستان سرمایه گذاری کنم."

در پايان از امين ميرزازاده پرسيديم با شنیدن این کلمات، یاد چه می افتد؟

بهمن علادین: اسطوره موسیقی قوم بزرگ لر
قیصر امین پور: استاد تمام
خوزستان: دیار مردمان خونگرم
شاهنامه: روایت پهلوانان ایران زمین
ورزش سه: همراه همیشگی جامعه ورزش
رویای تان در موضوع انشا زمان مدرسه: خلبانی

حرف آخر: ممنون از شما بابت این گفت و گوی صمیمانه و تشکر از خانواده ام، مربیانم، دوستانم، مردم عزیز شهرم، استانم، همتبارانم و ملت بزرگ ایران و هموطنانم در سراسر دنیا که دعایشان و محبت شان تاکنون همراه من بوده و از آن ها می خواهم که باز هم من و دیگر ورزشکاران ملی شان را دعا کنند که در میادین بزرگ پیش رو از جمله المپیک سربلند باشیم و بتوانیم پرچم پرافتخار میهن مان را برافراشته تر نگه داریم.

هوشنگ نوبخت

دیگر خبرها

  • کاهش قیمت قیمت نوبرانه‌ها تا این تاریخ | قیمت عمده گوجه سبز و توت فرنگی
  • این عکس‌های حسن یزدانی جهانی شد |‌ تصاویر
  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت
  • تیم رباتیک فرزانگان ۴ تبریز به جام جهانی هلند راه یافت 
  • خلبانی، رویای کودکی هرکول طلایی ایران!
  • حسن رنگرز: دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو؟ انتظارات را برآورده نکردند
  • دلایل دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو/ انتظارات را برآورده نکردند
  • قهرمانی مازندران در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • نایب‌ قهرمانی ‌خوزستان‌ در کشتی فرنگی نونهالان ایران